Klik le kome oih

Sunday, February 20, 2011

aku, dia & vintage

ASSALAMUALAIKUM semua...



Photobucket

Ha.. kali ni aku nak join contest ini.. aku telah i tag oleh kak sarah untuk join contest ni yang dianjurkan oleh kom and the typewriter..

Mau tau syarat2, silalah kelik banner contest ni yang akan berakhir pada 25 Februari.

maka, aku dengan segan silunya mempertaruhkan gambar2 berikut:


(1)





gambar waktu hari sukan tahun lepas yooooo.. bersemangatkan muka kami semua?? nampak tak peluhan-peluhan kam??? yooo.. atlet harapan.. mesti ah..haha


(2)





gambar ni waktu raya haji tahun lepas. ada berani tangkap gambar macam ni? semua pemandu tengok.. siapa ada hon-hon lagi.. terasa macam Lisa Surihani kejap*pengsan.
kredit kepada maksu aku yang tekad nak tangkap gambar dekat sini.


(3)






inilah maksu aku ha... ini waktu raya tahun lepas.. raya aidilfitri.. pandai tak aku snap pic ha???? harus aku akui.. apasal aku ni besor sangat dari maksu aku???


sebenarnya aku tak tahu sangat apa benda vintage nih..malu aaaiiiii.
tapi aku bantai jerlah edit pic2 dekat atas tuh.. kreatip tak aku???? ok fine takkkkkkk...
mana tau untuk sabut boleh menang???- angkat kening dua kali..

maka,aku nak tag insan bertuah sekarang..


GUD LUCK!!!!!

18 comments:

khairul hisyam said...

i dah buat da u, tak caya?

http://khairulhisyambox.blogspot.com/2011/02/aku-dia-vintage-photo-contest.html

kamarukom said...

tenkiu 4 joining my contest cik qyqa!! ;)
nice pic btw hehehe
gudlak ye ^o^

a kamsan said...

haha mmg nekad toi snap gmbo kt tgh2x jln tue
menarik2x...dgn tak segannyer..leh tag teman skali...haha

qyqa said...

@ khairul hisyam

lah.. daa join ka..huhuhu
x per xper... =)

bunga said...

good luck..cayookkk..

qyqa said...

@ kamarukom

same2... =)
kalu nice tu bole menang tak??
hehehe

qyqa said...

@ a kamsan

sbb mksu farah ada la baru brani..
kalau x kompem teman segan bnor tau..
sila lah join.. teman tag yoobbb..
=)

qyqa said...

@ bunga

thanx!!!!
mehlah join.. =)

Azza Firza said...

gudluck akk :) heee

qyqa said...

@ Azza Firza

thanx yooo..
hehehe =)

penyejuk hati said...

pin pin!! cun la awek pic no 2 tu..cantiknya adik akak edit pic..

gud luck qyqa..(^_^)

qyqa said...

@ penyejuk hati

pon! pon! akak lagi cun wooo..hehehe
qyqa memg x pndai edit.. x kreatip lgsg..huhuhu

gud luck untuk akak juga!!! =)

Munie Blushious said...

good luck qyqa !
tq tag sy

qyqa said...

@ Munie Blushious

gud luck 4 u 2...
same2!!!

YanaMIB said...

gud luck qyqa..^_^

!qthismartsis2 said...

aigooo....hehe
popular gak ye gmbr aku wktu tu....
xsgka lak..msuk la lg gmbr byk2..trasa dri ini bgaikan model..hahahaha

qyqa said...

@ YanaMIB

thanx!!!!

qyqa said...

@ !qthismartsis2

xdak maknanya pemes lah..
bukannnya pic ang sorang jer..
hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...