Klik le kome oih

Wednesday, February 2, 2011

CAPTURE THE MOMENT CONTEST.




ASSALAMUALAIKUM.

Aku sejak dah habis Spm ni memang suka gila nak join contest. eceh padahal tak adalah banyak sangat. iye dak?

sekarang aku nak join

CAPTURE THE MOMENT CONTEST by

meh nak habaq syarat-syarat dia,

1) upload SATU SAHAJA gambar anda tak kiralah seorang atau beramai2x.
kalau dengan kawan-kawan lagi digalakkan.CERITA kan serba sedikit tentang gambar tersebut.nak jiwangjiwang pun boleh lah dalam satu entry khas untuk contest ini

2) be my follower.senang tak? :)


3) tag kepada 3 orang rakan anda & let them know bout this contest.

4)letakkan banner contest ni dan linkkan di sidebar blog anda.


5)tinggalkan link post anda di entry ini :)


6)tarikh tutup penyertaan pada 25 FEB 2011.lamakan?? hadiah??? MYSTERY tapi yang pasti dapat membuat anda tersenyum gumbira!! okey guyss!! PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 15 MAC 2011
hanya 3 orang pemenang akan dipilih.so peeps!grab this chance!!


(klik untuk ushar lebih jelas)

waktu ni kami beramai-ramai budak perempuan pergi buat lawatan pusing ke Kelantan dan Terengganu. ye,hanya PEREMPUAN!!!! maka tak wujudlah istilah gedix dan cover ayu terlebih dalam lawatan ni. pic di atas di ambil di Taman Tamadun Islam.

Lawatan ni walaupun tidaklah sehebat mana,tapi meninggalkan kesan yg amat manis sebab telah mengeratkan hubungan kawan2 sekelas aku. sebenarnya sebelum lawatan ni dibuat,ada antara kawan2 aku yang bermasam muka sebab berlaku salah faham. agak lama juga hubungan depa dingin. sedingin ais. tapi bila dah bersama selama 3 hari 2 malam,mereka mula berbaik dan boleh bermesra. siapa tangkap gambar berdua lagi. aku dan kawan2 yang lain,rasa nak bersorak sangat bila tengok depa dah berbaik. sumpah! macam berlaku keajaiban masa tu.

alhamdulillah.. Allah membukakan hati mereka berdua untuk berbaik-baik.

mana taknya,kami berjalan bersama-sama dan bershopping serta membakar duit. hahaha. tapi sungguh itu pengalaman yang amat manis. kami jadi sangat erat. kalau kelas rasa suram,kami akan ingat balik kenangan waktu lawatan ni. baru boleh bergelak ketawa. bila kepala dah pening fikir pasal Spm,ingat balik kisah lawak waktu lawatan ni,kepala jadi ringan. Bila hati rasa tak puas hati antara satu sama lain,ingat juga kenangan lawatan ni boleh tenangkan kegusaran di hati. Terima kasih kepada Ustaz Anuar yg memberi peluang kepada budak yg tak duduk asrama macam aku ni,untuk ikut lawatan ni.

TERIMA KASIH USTAZ.

Dan walaupun duit terbakar nak shopping gila,tapi kenangan manis yg kami alamai bersama tu lebih bermakna. =)

untuk itu,aku tag kepada:

6 comments:

YanaMIB said...

tiba² windu zmn skola jugak..huhu~

qyqa said...

hehehehehe..zaman skolah sgt bes....

Azza Firza said...

azza firza tu azza ke?

qyqa said...

@azza firza

iya.. anda!!!!! sila join..hehehe

penyejuk hati said...

comel2..rindu zaman skolah..gud luck qyqa.!!

qyqa said...

@ penyejuk hati..

qyqa pun da start rindu ni..huhuhu..tengsss kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...