Klik le kome oih

Monday, February 28, 2011

"contest my scary partner n I"

Assalamualaikum semua..

Aku nak masuk contest lagi.. hik hik.. zatie jangan marah tau.


terkejut kah tengok muka pakcik hijau ni??? aku nak masuk:


"contest my scary partner n I" by Abang stalker


sila kelik banner or nama abang stalker untuk maklumat lanjut. tapi memandangkan aku rajin copy-paste ni, mari aku nak kabor kan kepada kome-kome nih.



Syarat2:

1. mst le kne follow abg stalker yg kacak dan menawan ni.hik2

2. wajib bt entri psl contest ni dan link abg dgn tajuk: "contest my scary partner n I" JUGA letak pic abg stalker seprti di atas.

3. Letak pic korg dgn partner yg agk menakutkn atau aneh2 je mke dia pon bole..(x kesah klu bkn org)

4. tag 2 org kwn tuk promotion la konon.kui3..pastikn kwn2 adek tu tahu ye. :D

5. then,korg2 yg ensem n manis2 ni kne drop link korg kt komen abg stalker.


PEMENANG UTAMA: RM100.00

4 SAGUHATI: HADIAH MISTERI dr ABG STALKER



ha.. menarikkan hadiahnya?? tamau join ker?? angkat kening. baiklah aku nak pertaruhkan pic di bawah ini:

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=

puhhhhh.. rehat jap..haha

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=



scary tak abang stalker??? scary kan kan kan???


okey yang scary tuh sebelah kiri oke. yg kanan tu memang agak scary tapi aku maksudkan yang kiri yek.. =p


adek kesayangan aku rela di mekap. harap-harap berbaloi lah segala alatan kimia yang aku taruk kat muka dia. haha. kakak yang kejam kan. tapi.. dia yang rela... =p


aku tag:

KAK SARAH (kena lagik.. hehehe)

YOB MANAP (wajib join yob..hehe)


gud luck semua and aku jugek... =p


tarikh luput: 25 MARCH..
marilah same2 memeriahkan contest ni...


wassalam~~~~

14 comments:

Abang Stalker said...

:D maceh adik..btl2 menakutkn dan comel la adik tu.hehe..gud luck ye dik. ;)

qyqa said...

@ Abang Stalker

=) same2..
hihihihi..
thanx!!!!

keSENGALan teserlah.. said...

kesian adik kau weyh.

qyqa said...

@ keSENGALan teserlah..

dia suka jer..haha

a kamsan said...

uihh mak...sian kt adik nun...haha
credit pd si pemekap....haha

penyejuk hati said...

comelnya...hehe..sempat lg rehat kt tgh2 ek...gud luck dear..nnt akak cuba join k..

love,
k.sarah (^_^)

bunga said...

good luck..

Azza Firza said...

woot2, gudluckkk

qyqa said...

@ a kamsan

dia rela..hehehe

qyqa said...

@ penyejuk hati

thanx kak!!!
hehehe

taper2.. mesti akak tgah sebok kan

qyqa said...

@ bunga

thanx!!!!

qyqa said...

@ Azza Firza

thanx!!!

fathiahRAIHANA said...

Qyqa, cm ade can je nk menang niehhh . hehehehehe . gudluckkk . dasyat pic tu :D

qyqa said...

@ fathiahRAIHANA

AMIN!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...