Klik le kome oih

Thursday, February 17, 2011

Jangan riak boleh tak?????

Assalamualaikum. hyep!!!!!!


Aku kan sebenarnya baru tadi dapat lesen L untuk keta plus moto skali.. Bangga nih nak tunjuk.. nak tengok tak???? hahaha.. riak gila aku ni. annoying ker???




see??? hahaha..

lama weh aku tunggu nak dapat lesen L nih. Udahlah gambor teman hilang, kena bagi gambor baru. mak aku cakap, ada orang minat ker sampai gambar boleh hilang??? betullah tuh, tikus ambil apa.

Aku waktu praL untuk motor, aku terkejut bila kena bawa motor atas landasan dia tu. mak... aku bukan pandai sangat naik motor. betul ni.. aku memang kurang pandai. berdebar gila aku nak bawa.

Bila tiba time aku nak bawa motor tu, aku jadi gabra sangat. dahlah budak laki ada kat depan. ish aku ni pemalu.. =p. al-maklumlah, ada dak handsome, mestilah aku rasa malu miaw miaw..hahaha

aku masuk giar, aku press.... hampir-hampir nak langgar kerusi weh. agaknya aku over sangat press motor tuh. nasib baik aku tak langgar anak orang tau. habis tu, aku jadi bahan ketawa lah.. sob sob.. jadi, aku tak bawa pun moto untuk praL tu.

tercalar ah imej depan budak handsome tuh.. *gatai*

tapi time praL kereta best.. walaupun first time aku bawa tapi aku rasa ok juga. terima kasih kat cikgu Fauzi sebab boleh ajar budak lurus macam aku nih.. rasa macam best nak bawa kereta jer. lepas ni kalau dah dapat lesen betul-betul bolehlah berlagak naik kereta. hahaha.. gila niat tak baik aku ni.

okeylah dah azan. jom solat isyak...

*jgn lupa kelik iklan yang berwarna unggu kat bawah header aku nih.. =)

14 comments:

keSENGALan teserlah.. said...

hahah..
kad aku pun baru smpai isnin ritu.
comey weh gambar aku
*riak*

haa..gabra kan masa bawak moto? aku dahlah dah lama tak bawak moto. skali kena bawak time tu gak. isyarat2 sume kena. bedal jelah.

hahah.mamat handsome takde jodoh ngn kau lah tu.

qyqa said...

@ keSENGALan teserlah..

hahahaha,
masuk lif tekan sediri plak makcik nih..=p

aku memang gabra tau.. ang ok gak bawa.. aku ni x bawa.. aku sorang.. harap badan jer besor...huhuhu

cakap jer jeles aku jumpa mamat ncem.. wakaka

khairul hisyam said...

tahniah :p

qyqa said...

@ khairul hisyam

mekaceh.. =p

NICK IRFAN said...

tahniah dapat lesen L! sy bila la plak? hmm...

Maryam Kamal said...

riya' laa lagi.. riya' lagi..
lesen L, aku x kesah sgt.. aku da ade.. haha

jangan nak eksen P sudahhh.. hehe :D

qyqa, aku paham bagaimana exditednya tengok gamba, nama dan IC kita terpampang pd L tuh. mcm xpecaya kan?
wawawawa! :)

Sophie Al-yahya said...

aduhaiii..malu jee..

tapi bertuah lah awk ade lesen.
mak sy tak bagi bawak motor. ade lesen kete je.huhu..

qyqa said...

@ NICK IRFAN

mekaceh..
nak dapat cepat2 la pergi daftar.. =)

qyqa said...

@ Maryam Kamal

bukan riak tapi nak menunjuk..
hahaha

nanti lsen P kompem2 aku nak tayang juga..hehehe

tahu x per.. aku memg excited woh..
hihihi.. sek bek pic aku cun cam lisa surihani *pengsan

qyqa said...

@ Sophie Al-yahya

kerna malu itu perisai org beriman... =p

wah ada lsen keta pon da kira hebat..
sonok kan bawa keta.. hehhee

YanaMIB said...

haha..mesti merah muka kn =P

ai xpernah nek moto..mmg fail! ngee~ jd pembonceng bley la ^_^

qyqa said...

@ YanaMIB,

kompem la muka merah.. depan mamat ncem tuh..hihihi

pmbonceng pon cool..~~~~~

a kamsan said...

mamat tu pun jadi gabra dibuat minah yg nk langgor dia....
test mtr time nek landasan tu lah best..leh main2x, eksyen2x sket...last2 jatuh..haha

wat pusingn lapan xterlebeh lak?:P

qyqa said...

@ a kamsan

mamat tuh terkejut kot sbb jumpa minah yg clumsy gila..haha
mesti x kan jatuh punya nanti..hehe
bongkak =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...