Klik le kome oih

Wednesday, February 23, 2011

Persamaan antara matluthfi90 dan IniAnwarHadi

Assalamualaikum semua.

Meh sapa-sapa yang tak kenal Lutfi dengan Anwar Hadi, aku nak ketuk kepala. amboih melampau yek. tak kenal pun bukan isu besar. Menteri pun tak kenalkan, so tak ada ,masalah kalau tak kenal brothers ni. tapi, kalau dah 24 jam hadap internet, main blog... tak kan tak kenal kot depa ni? pergi masuk tempurung cepat!!!!!

the latest vid from Anwar Hadi



the latest vid from Lutfi



IniAnwarHadi dan matlutfi90 sama-sama:

1. LELAKI *semua orang pun tau

2.BUDAK MALAYSIA *semua orang pun tau

3.CAKAP BAHASA UTAGHA *semua orang pun tau

4.ORANG MULA KENAL DEPA DEKAT YOUTUBE *semua orang pun tau

5.BAWA MESEJ YANG SANGAT BERGUNA DALAM VID *semua orang pun tau

6.EDIT SENDIRI VID *semua orang pun tau

7.ARAH SENDIRI VID *semua orang pun tau

8.LAKONKAN SENDIRI WATAK-WATAK DALAM VID *semua orang pun tau

9.SAMA-SAMA LAHIR TAHUN 1990 *semua orang pun tau

10.BELAJAR D OVERSEAS *uuuuuuuu.... nak juga *semua orang pun tau

11.HANDSOME *hahaha..haruslah ada kan

12. SUPPORT SATU SAMA LAIN.

13.SUKA KUMPULAN HUJAN.

14.TAK GUNA BAHAN LUCAH UNTUK POPULARKAN VID.

15.ADA CARA TERSENDIRI BILA BUAT VID

16.PANDAI BUAT LAWAK

17.KREATIF

18........................................

ehem.... yang nom 18 ni sensitif sikit. aku cerita kat sini jer tau. jangan nak bagi tau Metro. kang tak pasal-pasal aku pemes. tak maulah.. nak tau ker??? malu lah..haha

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.

18. DUA-DUA ADA DALAM HATI AKU...



BUWEEEEEEKKKKKKK..

24 comments:

khairul hisyam said...

gatal ek? i pun buat video tau. hahaha.

keSENGALan teserlah.. said...

choy betul num 18.
adooiii.
dorang dalam hati kau,
dalam hati dorang ada kau?
non hadoo
=P

kay_are said...

xleh blah yang num 18 tu.. huu

penyejuk hati said...

sedalam manakah mereka berdua di hatimu??hahaha...lwak tul qyqa nie..bdw, ske giler video dorg due gak..(^_^)

Solihin Zubir said...

haha.. cis! tp pompuan xleh kawen 2.. ;-p

princess laila said...

hih2~ kita srupa lah!

2-2 ad dalam ati! eheh~

baru jek tngok vid lutfi td :)

qyqa said...

@ khairul hisyam

normallah tuh..hehehe
btol ka da vid??? share ckit..hehe

qyqa said...

@ keSENGALan teserlah..

jeles cakap ah...
hahaha..
kang aku buat statement cam tu ader jer meroyan kang..
haha

qyqa said...

@ kay_are

hehehe =p

qyqa said...

@ penyejuk hati

dalam dari perigi buta kak..
hehehehe
suka jgn lbey2 kat depa tau..hehehe

qyqa said...

@ Solihin Zubir

x cakap pun nak kawen..
haha

qyqa said...

@ princess laila

mereka cute kan???
hehehe

Sophie Al-yahya said...

hehe..mmg respect lah diorg dua ni..klakar dan mmg hensem.. =)

fatimah hamdan said...

ceHH! ape la hang nie..wat suspen ja...

qyqa said...

@ Sophie Al-yahya

sgt adorable oh... =)

qyqa said...

@ fatimah hamdan

hehehehe =p

NICK IRFAN said...

sy pun respek dorg ni mmg hebat!!


p/s= rasa mcm nk buat jgk vid mcm ni? tp ade ke org minat nnt? lalala

Azza Firza said...

gatal eh ? hahaha

qyqa said...

@ NICK IRFAN

memg salute ah

p/s:ada jer tapi nick kenalah tayang muka pula nanti..
hehehe

qyqa said...

@ Azza Firza

dah 18 bolas kot...
ok pa..
hahaha

Azza Firza said...

hahahaha, yolah, matured dah kann, hahaha

YanaMIB said...

cis sabo je lerr...tp dorg mmg ensem la..auww auww~ ^_^

qyqa said...

@ Azza Firza

tahu x per ..hahaha

qyqa said...

@ YanaMIB

cis..hahaha
jgn puji lbey2 nanti ada org mareee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...