Klik le kome oih

Friday, February 11, 2011

Saya kena tanda!

ASSALAMUALAIKUM,

Oleh sebab aku mengadu yang aku tak tahu nak update apa dekat blog aku,maka cik eh ker mak cik??? okeylah.. makcik zatie telah menanda aku. dahlah tanda aku dengan marker. kejam tau hang.. haha.

Apakah status anda

status apa ni? FB? nak tau tengok ah FB aku..hehe
okey,saya single yek..
say no to couple.



Ceritakan tentang diri anda

aku perempuan. 18 tahun. tengah tunggu SPM. tak bekerja. baru tadi lepas bawa kereta buat pertama kalinya. hahaha-ketawa megah ni.



Ceritakan tentang blog anda

aku ada 2 blog. blog yg ni masih baby lagi. blog yg lagi 1 tu pula dah merangkak. blog ni cerita personal aku dan tempat aku nak join contest. lagi satu blog,tempat aku berkarya. tempat aku tonjolkan bakat menulis yang tak seberapa nih..hehehe



Pendapat anda tentang dunia blog

okey. seronok sebab banyak contest..haha
taklah,aku sangat suka blog sebab aku perempuan yang suka luahkan perasaan melalui tulisan. tambah aku suka menulis. sebab blog,karya aku boleh dikongsi dengan ramai orang.



Nyatakan keunikan blog anda

sebab aku yang tulislah baru unik. aku tak tulis dekat blog orang lain. aku tulis kat blog aku jer..hehehehe



Sampai bila nak menulis blog & impian anda dalam dunia blog

entahlah. kalau aku rasa aku masih cinta,aku akan setia dengan blog .
aku juga harap duit nuffnang aku naik..theeeeeeee...



aku nak tag sape???

hangpalah...





3 comments:

keSENGALan teserlah.. said...

hoi moyang.
aku rasa kau terskip soalan ni..
suke2 je kau pangkah satu soalan eh?
hahah

penyejuk hati said...

good luck for ur spm..nnt dtg sambung blajar kt sini k (^_^)

qyqa said...

@ keSENGALan terserlah,

sori aku x pasan..hehehe
aku check blik,yg nasihat tu eh???
minta halal jer lah..hehe

@penyejuk hati,

thanx kak!!!
aminnnnnnnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...