Klik le kome oih

Monday, March 7, 2011

Gay kah mereka???

Assalamulaikum semua!



Pernah tengok tak SHINEE HELLO BABY???? ini rancangan variety show. Ahli kumpulan SHINee ni akan jaga budak nama yoogeun. Auwww, comel gila yoogeun ni. Search lah dekat youtube kalau nak tengok. atau pergi dekat

tamxtam

Ada beberapa scene dalam rancangan ni yang buat aku macam, eh depa ni GAY ker???!!!
Macam mana aku tak fikir macam tu, waktu depa tengah tidur, boleh Taemin tidur atas lengan Minho???!!! Mak aih.. macam suami isteri pula. aku memang tak tahanlah nak gelak. Boleh pula ada yang komen comel.haha.



kiri MINHO. kanan TAEMIN

Banyak jugalah yang aku tengok memberikan ciri-ciri gay kat depa ni. Ha, jangan pula risau.. tak ada scene gatai ker apa. Nama pun HELLO BABY. cuma scene ahli-ahli kumpulan SHINee ni mesra sangat antara satu sama lain. dahlah muka stok jambu ya amat.


Tapi semalam bila aku baca Pancaindera, baru aku faham. Salah seorang ahli super junior cakap macam ni:


"Laki Korea mudah meletakkan tangan mereka di bahu teman-teman termasuklah beberapa gaya sentuhan ringan yang lain dan ia dianggap biasa. kalau orang lain melihatnya tentulah berasa pelik dan menganggap gay."

"Awalnya saya ingat ahli-ahli superjunior gay terutama Leeteuk. bleh dia pukul punggung saya. selepas lama berkenalan baru tahu yang mereka suka menyakat dan bergurau."


ohhhh.. macam tuh ek??? jadi depa bukan gaylah kan kan kan??? happy kejap. hahaha. jadi ini pun bukan gay okey;



namanya mesra(?)

Tapi kalau laki buat macam ni depan aku pun mau rasa loya kejap. laki mesia tak payah eh mesra-mesra sangat. ada gerun pula dalam hati nanti. elok-elok bermisai, buat macam kat atas.. pelik nyah!laki korea tak per.... jambu.. HAHAHA.. diskriminasi




jangan nak tergoda. "akak-akak" kat atas ni bebudak SHINee yang pakai pakaian perempuan kecuali yang pakai cekak merah. cantikkah??? kan betul depa comel.

so lepas ni jangan cakap laki korea gay okey... =p

29 comments:

kay_are said...

shinee gay?? x sesuai.. hilang terus aura cool ring din dong ngan lucifer dorang nanti =P

HonEyBuNNy said...

heheh..itu la..kalau lelaki malaysia cm tu..komfom kaw2 kena cop kan..tapi lelaki korea xpa ja..heheh

NICK IRFAN said...

la..ingatkan pmpuan smua gmbr kat bawwah tu rupanya pmpuan ke? adoiyai... muka mmg mcm pmpuan dorg ni... hahah

nyahpudina mint said...

itu ta gempak lagi la tyqah ! .. bese aje tue lau peluk2.. k.nyah da pena tgok lebei dri tu lagi tau .. scene sungmin super junior cium mulut ngan ahli2 sujun yg len tau ..haha kelako pun ade ! geli pun ado ..tp tue care diorang tnjuk an kasih sayang .. sweet gak la ..tp kite org islam jgn la buat cmtu lak ! haha ...

bunga said...

oo cam tu yek..br bunga tau..hahahha..

tapi lau org kita buat mmg loya ugok la bunga..haha..

al_hakim said...

gay jugak!huu =P

KHRLHSYM said...

geli.

qyqa said...

@ kay_are

depa x gay cuma mesra ja..hahaha
memang x hilang la aura cool depa..hehehe

qyqa said...

@ HonEyBuNNy

tak buat macam tu pun kalau muka jambu mesti punya org cop gay..hahaha
x baik btol kan
laki korea taper...

qyqa said...

@ NICK IRFAN

muka sangat jambu kan kan kan???

qyqa said...

@ nyahpudina mint

ada juga scene taemin n minho comolot kat dalam ni tapi minho letak tanganlah atas mulut taemin...
hahahaha..
urgh... yg suju tu btol2 ka???

qyqa said...

@ bunga

kalau org kita buat memanglah nak kena..haha

qyqa said...

@ al_hakim

nope lah..haha

qyqa said...

@ KHRLHSYM

=p.. theeeheee

aNiS aNiSa said...

klu diorang xgay qyqa da can la?hehe

nyahpudina mint said...

qyqa : yup yg sujun tu sume betul ..mulut ke mulut terus !real2 tau ..tp lau tgok pun ta rase geli sgt la ..ase cam sweet je ..haha ..

bunga: yup ! org korea tape la ..lau org kite ..uish ta lalu nk nengoknye ..haha ...

qyqa said...

@ aNiS aNiSa

memang pon...lalalal~~~~

qyqa said...

@ nyahpudina mint

ayark!!!!
terkedu sebentar..haha

nyahpudina mint said...

tyqa : haha ..terkedu ei ?? k.nyah tgok waktu tu bukan terkedu tapi ta tahan gelak ..seb bek tgok kat cc wktu tue.. kne than gak la ..lau kat uma ..da berguling2 asenye ..

qyqa said...

gila btol depa tuh!!!!
hahaha

IFA Athirah said...

diorng tak gay!sy suke minho!huhu http://geekintherainbow.blogspot.com/

nabilah_2908 said...

erm...terasa lost di sini...

sbb sy tk minat artis2 korea ni.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLOG REVIEW : GORENGBAIK

qyqa said...

@ IFA Athirah

yup depa bukan gay..hehehehe
saya suka onew!!!

qyqa said...

@ nabilah_2908

hehehehe
taper taper... =)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

i loike gay. buwerkkkkkkkkkkk

NICK IRFAN said...

selalu org korea yg lelaki byk muka mcm pmpuan? haha

qyqa said...

@ miss lolly a.k.a luvfareda

hahahahaha..
nak buweerrkkkkkk juga

qyqa said...

@ NICK IRFAN

yup depa sgt jambu..
hehehe

Anonymous said...

Не who would catch fish must not mind getting wet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...