Klik le kome oih

Friday, April 8, 2011

Anugerah Bintang Popular

Assalamualaikum semua.

Hyep!!! Jap lagi nak balik kg. Jadi mau update sikit pasal Anugerah Bintang popular. dah basi ek??? Tak kira, aku nak cite gak. HAHA.

Aku pon nak bagi anugerah gak kat depa. Anugerah apa???? Mohler tengok.. =p


PENYAMPAI ANUGERAH PALING LAWAK: USOP JOHAN.

Bila jer depa ni muncul riuh betul dewan. Gila tak riuh? Lawak kan.. KITA BAKO KITA BAKO. dah jadi ikutan pula.


PALING CANTIK:MARSHA

Ini pada pendapat akulah. Sebab baju dia cantik. make up pon tak over. yang penting tak seksi. Tak adalah nak bareback ke hape. Kalau dia nak bareback pon boleh jer. Bukan islam pon. tapi yang islam pula beria seksi. =.='


PALING SEJUK MATA MEMANDANG: IRMA HASMIE, FIDA

Nampak sopan kan? Sejuk mata omak mertua tengok. Tak ada nak terdedah kan.. Ha..cantik dan comei juga. Geram betul aku tengok idong Irma and Fida ni. Mancung cantik gituh.. Nak pinjam?


PALING HANDSOME: ASHRAF MUSLIM

Suka aku tengok abang Ashraf *abang tau* pakai kot putih ni. nampak handsome sangat2. buta terus nak tengok yang lain. tal layanlah Kamal Adli ker Shahir ker. HAHA. jadi Zatie zakaria boleh amek Kamal Adli oke. =p


PERSEMBAHAN PALING MANTAP: SITI NURHALIZA

Serius persembahan Dato Siti malam tu sangat best. Bila jer musik bunyi memang telinga aku dah tangkap macam lirik nobodinobodibutchu. Sangat comeeeiiii gila persembahan dato siti. nak letak anuar zain tapi dato sitilah menang kot. sebab vokal maintain jer.


MAKEUP PALING SIMPLE: MAYA KARIN

Aku suka makeup neutral macam ni. tak payah nak merah sangat pipi dan bibir tu. mak ngah pun takut kalau merah sangat.hohohoho.. nampak neutral jer makeup maya karin ni. nampak sweet gitu.


PALING CUTE: MIA SARA

Mestilah bagi kat adek mia ni. mana boleh bagi orang lain. comei betol budak kecik ni. rasa nak picit-picit jer pipi dia. pandai pula posing. comeiiii.



PAKAIAN PALING TRADISIONAL: KENCHANA DEWI

Ini memang betul tradisional mari. pakai sari oooo... cantik juga kan? Nak pilih ana tapi dia pakai baju kurung ala-ala gaun pula. tapi kenchana ni betul-betul sari. still nice.



BAJU PALING CANTIK:LISA SURIHANI

Aku memang minat betul dengan dress Lisa ni. sangat cantik sangat. nampak cute jer dia dengan baju ni. Nampak simple tapi nice sangat. tapi aku rasa kalau guna color yang lebih menonjol mungkin nampak lagi sweet kot? ini aku rasa jer.hehehe


haaa..ni untuk apa pulak? saja jer nak letak. BINTANG PALING POPULAR 2010 AND WANNABE. kiut la depa nih. Sape setuju deme disatukan,,,,, angkat tangan macam saye..

Nak bako??? janganlah.. (^_^)v

12 comments:

Shima Hishamuddin said...

hahahahahhaha ashraf muslim ! wewittt, :P
a'a baju lisa surihani mmg lawa ! simple.

KHRLHSYM said...

lisa surihani. cair tengok dia.

penyejuk hati said...

Suka tgk fida ngan irma..sngt2 gorgeous..and marsha look stunning as usual..and lg satu fasha sandha, wlpn bkn peminat die,tp die nmpak sngt cantik mlm tu..(^_^)

Maryam Kamal said...

tapi kalau tudung irna terkedepan sikit, lagi oke kot.

heh, kamal tak hensem pon. Zatie Zakaria (aik, xbleh tag la :D ) , sila la =P

Aku ambik shahir la. mwahahahha

Munie Blushious said...

hehehhehe.... saya paling suka baju fara fauzana la.. tp npe xmasok senarai nih? keh3x...

NICK IRFAN said...

klu x salah dorg berdua digandingkan dalam filem sekali lagi

Solihin Zubir said...

mia sara sentiasa maintain comel.. hehe..

Raihana Izzati said...

Kau xstalk Jue evans?

Labuh kemain baju. Tapi lace je. Jarang nampak paha gebu.lol

Eh2. Dah boleh tido. :)

nabilah_2908 said...

setuju..baju Lisa paling cantik... ;)




jom ke APA KATA HATI pulak ;
PART TIME PAPARAZZI

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

ashraf muslim... waaa bersinar2 mata aku pandang..hahah

HonEyBuNNy said...

salam...comeiiinya mia sara....;-)

~::ChyNta MeDic::~ said...

mia sara comel sangat!!!!!!!!1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...