Klik le kome oih

Friday, April 15, 2011

Entry kembang hidung

Assalamualaikum semua.

Cepat teka cepat teka sebab apa entry kali ni aku nak kena kembangkan hidung? Okey fine hidung aku memang tak mancung... Jadi sekarang bertambah-tambah kembang hooii.

Taraaaaaaa.......

.
.
.
.
.
.
.
.
.





nampak tak nampak tak?

Yesssss.... aku dah dapat lesen P!!!! untuk B2 and D = moto and kereta. Seronok oiii!!! Bangga oiii!! Hahahaha.. cewi gila minah ni. Suka hatilah ekau lah... tahu tak susah payah aku nak dapatkan lesen ni? ngeh ngeh ngeh.

Aku dah test moto lama dah tapi aku malas buat P lagi.. nak tunggu sekali kereta. Aku test kereta hari Selasa=12hb hari tu. L.U.L.U.S

Aku berlatih kereta ni, memang hadapi kesukaran yang sangat tinggi. lambat gila aku pick up macam mana nak handle segala bendalah kat kereta ni. tambah pula aku mudah panik. memang tunggang langgang bila start belajar o.

Cikgu aku, mula-mula sabar juga. tapi dah lama aku berlatih tu, naik angin juga dia. Marah juga kat aku ni. Dahlah waktu tu hormon aku memang tak stabil gila-gila. lagilah aku sensitip. Tapi tak adalah aku nanges ker apa, cuma hati terluka sikit. hahaha. sampai aku tido malam pun, mimpi bawa kereta.

Berbaloi juga kena marah. Aku lulus. Tak bazir duit nak ulang balik. Say ALHAMDULILLAH... Mesti cikgu pun happy dah tak payah nak ajar budak cam aku ni. hehehehe.

seronok!!!

Oh ya.... Allah memang maha adil. Hari yang sama, 12hb dah boleh check IPG. And... aku tak dapat pergi temuduga. Aku macam tak sedih sangatlah sebab aku dah lulus kereta. Aku percaya, ada lagi peluang kat tempat lain. walaupun mak aku harap aku masuk sana, tapi dah tak ada rezeki kan.. at least.. aku dah lulus kereta. AGAIN???

yeah AGAIN... aku lulus test JPJ kereta and now memegang lesen P.*berlagak.
SUKA.... (^_^)

15 comments:

nabilah_2908 said...

yeay..!! happy 4 u...lepas ni boleh la ronda2 pusing 1 Malaysia..hehe :)

xpe la kan...xdpt intrvw IPG...ada rezeki lain tuk kamu.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
KIAMAT SEMAKIN HAMPIR

Maryam Kamal said...

elelele.. bangga la tu?! :D

TAHNIAH! :)

pasal IPG tu, xpa la.. mana tau Dia nak hanta ang pegi oversea ka, instead of maktab local :)

Dia Maha Adil, kan? :)

Solihin Zubir said...

haha.. tahniah2!
pasni bleh racing.. heheh..

a kamsan said...

moh lumbe!...gerik-parit pegi blik amcm dik tipah ade bran?...:P

NICK IRFAN said...

tahniah!!! :)

aNiS aNiSa said...

rtahniah utk lesen keta tu..

xpa..xdpt ipg pn..sy dlu pn xdpt hehe
maybe ada rzeki kt tmpat lain..

teruskn berdoa..jgn ptus asa =)

qyqa said...

@nabilah_2908

thanx!!!!! x sabor nak pusing mesia nih..hehehe

harap2 gitulah..

amin...

qyqa said...

@Maryam Kamal

bangga sampai kmbag idong kot..hahaha

thanx!!!!!

yeah... betoi2..
pasti ada hikmah..

qyqa said...

Solihin Zubir

aha..mekaceh...

takut racing...haha

qyqa said...

@a kamsan

waaa..takut nak racing...
taper nanti ajak maksu..
hehehehe

qyqa said...

@NICK IRFAN

thanx!!!

qyqa said...

@aNiS aNiSa

thanx!!!!!

harap2 gitulah..

amin.... =)

Shima Hishamuddin said...

haha tahniah ! boleh drive jauh2 nnti. haha

qyqa said...

@Shima Hishamuddin

thanx!!! memg nak pandu sampai bulan..haha

Munie Blushious said...

tahniah qyqa... ! bila nk bawak p jalan2 ni? hahax.. sy xgi amek lesen pon, ayah ckp dok umah mkn tido cukup... ruginyer.. hehex...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...