Klik le kome oih

Monday, April 18, 2011

Muka Cap Korea

Assalamualaikum.

Dalam dunia ni orang kata ada 7 orang kan muka serupa kita? Dan aku dengar kawan-kawan dok cakap kalau dah jumpa 6 muka yg serupa dengan kita tu,,, dah tak lama dah tu. Betui ka??? Ker sekadar ajaran ayah pin semata-mata? Dush Dush.



Miera Liyana

T-ARA's Jiyeon

sama tak muka depa? Aku bila tengok ja muka Jiyeon ni memang aku terbayang terus Miera Liyana ni. Miera Liyana ni mak dia cina rasanya. Tu muka cun ala-ala cina. umur depa sama. 18. ya... sama umur dengan aku.. nak juga kan. Haruslah. lalala~~~




Matlutfi90

SuJu's Eunhyuk

Ramai yang cakap muka matlutfi sama dengan Eunhyuk ni. Tengok lama-lama memang sejibik. Mungkin sebab mata matlutfi ni sepet kan.

"Sapa cakap mata sepet tu comei?"

"Matlutfi.. err.. i mean kawan."

HAHA. Sengal gila dialog ni. Dari video INI.



Akim AF7

Lee Hongki

Aku rasa senyuman Akim dengan Hongki ni nak sama. Lepas tu kalau dengar suara depa pun nak dekat-dekat sama juga. Serak-serak sikit. Kalau tengok Hongki ni berlakon He's Beautiful, memang banyak part muka dia sama ala-ala Akim. Cuma Akim gelap sikit and lebih macho. Hongki ni putih bapak and aegyo banyak.


So, betul tak sama? Ker aku jer yang specs rosak? Memang aku rasa mata aku ni nak kena tambah powerlah sebab selalu sangat duduk depan laptop.

APA????

Oh... Aku mestilah ada juga muka ala-ala korea ni. Nak tau muka aku macam mana? Nak tau? Nak tau? Kang cerita tak caya pula.




Ha.. muka aku memang sejibiklah macam SNSD's Yuri ni. memang potostat betui.


Tengok,, kan betul tak caya. Orang cantik memang selalu dicemburui. lalalalala~~~~~ Jangan marah ha. (^_^)

p/s: aku dah maju ada button share and like. \(~_^)/

18 comments:

HonEyBuNNy said...

nak juga muka macam org korea...suka la..heheh

fathiahRAIHANA said...

amboi .. sume dia bg sama dgn korea . hahaha .. ana da jmpak rmai yg sama ngn ana dlm malaysia sja kott . heee

qyqa said...

@HonEyBuNNy

hehehehe..
sbb mereka comei kan kan kan

qyqa said...

@fathiahRAIHANA

yang lain tu jer muka sama cam korea..
yg tang qyqa tu tayapawau ja lebih..
lgsung xdak persamaan..hahaha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wow2...

sama la...

Tyma Zamzury said...

wah!wah!wah.!...
same la~same la~same la...^^
tp yg last skali tuw asenye ta SAME oke.!
~~,
hii.

qyqa said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr

sama kan kan kan???

(^_^)

qyqa said...

@Tyma Zamzury

hahahahaha..
yg last skali tu memang bohong sama sekali.. sengaja nak berangan..HAHAHA

Maryam Kamal said...

rajin betul ang buat researcj bagai.. ce cari muka sama ngan aku, ada x? Insya ALLAH tadek lagi.. panjang umur la aku.

dan..

eheh! muka pmpuan last yg aku tak ingat nama dia sapa tadi.. sama eh dgn muka ang? :D

bawak2 bertaubat la qyqa...tak lama dah tu.. haha :D

*kiddim wehh! ;)

qyqa said...

@Maryam Kamal

xdak rajin lah.. dah aku terjumpa muka deme ni..hahaha..
muka ang????
cari ler sendiri..hahaha

hahaha..
samelah sgt kan muka aku ngan dy..
cam langit n bumi kot..

insyaAllah... panjang umur murah rezeki..
lalala~~~

Azza Firza said...

azza pun ada jugak sebjik cam korea , hahaha , satu je beza , azza brtdung dia free hair , kihkih

Amoi said...

Tak serupa sangat lah

hehe

Solihin Zubir said...

matluthfi muka korea? haha.. yeke? ;-p

nabilah_2908 said...

hehehe.....

ha'ah la muka dieorg sama...cuma matlutfi tu jauh sikit... ;)

Mr.Kerro said...

mat lutfi pun masuk?..hehehehe

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

mat lutfi korea ke? ekekekkeke

NICK IRFAN said...

sy plak rasanya mcm Bae Yong Jun (winter sonata) kot? hihihi

Munie Blushious said...

qyqa !!! akim ngn lee hong ki tu mmg sebijik.. dh lama mun dok perati ja depa 2 org ni... lee hong ki lebih cun sbb dy putih melepak bak tepong gomak... sukeeee lee hong ki.. keh3x...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...