Klik le kome oih

Tuesday, May 10, 2011

Antara MAX 247 & Lisa Surihani

Assalamualaikum



Lisa Surihani.

Disukai ramai. -termasuk aku




Max 247

Dibenci ramai. - err, aku cuma tak berkenan.





cookytara (4 days ago)
aesar, i think you guys dah salah approach especially bab2 pakaian. as a public figure, such dressings (walaupun berlambak2 kat luar 2) should not be normalized to national tv, sebab masih ramai lagi yang menitikberatkan soal aurat ni. and harap2 you guys jgn 'injured badly' dgn those hecklers comments (netizens antifan dkt korea pn did the same thing don't worry). step up and perform. show them and silence them with what you got. practice harder. I saw your video bout dance practice or smth, and i gotta admit, you've got the steps, but not the movement. PRACTICE MORE!



aku baca komen ni kat .


Dan aku berfikir, Betul ker ramai lagi yang menitikberatkan soal aurat sekarang ni? ek??? Ok, tengok balik gambar Lisa Surihani dan Max 247 tu berulang kali yek, and kembali berfikir.


Sekian.

kang ada pula peminat Lisa Surihani tak puas hati. hahaha. Chill la, aku pun minat dia gak. Cuma nak suruh fikir balik pasal perkataan merah yang aku bold dan aku besarkan kat atas tu.



jaritaip: bukan peminat MAX 247 ^^



13 comments:

Maryam Kamal said...

yep. stuju dengan ang SOAL AURAT tu.

dunia dok bising isu aurat lelaki, tapi aurat perempuan lagi jelas dan zahir terdedah. malah ramai GLEW kot pempuan yg berpakaian tapi bertelanjang. kan kan kan?

lelaki ni, kalo stakat pakai baju nampak pusat ke bawah 2-3 cm, dah nak bising. perempuan tuh? no offense ya. cuma aku rasa nak support n join ang jugak.

bagus jugak. berdakwah dalam belog :)

ni la yang dok panggil, kuman seberang laut nampak, gajah depan mata, takkan buat buat je?

semoga kita semua beroleh hidayah dalam semua hal.

GLEW kasar bahasa kott. haha.astaghfirullah. wallahu'alam.

p/s : ang jgn bgtaw 'anak sulung kedah' tu ak guna pkataan GLEW. nanti dia marah. haha :D

Munie Blushious said...

qyqa, so true,.. dorang ni ckp je, tp nk buatnye susah * tutup aurat... btw, kpop malasia ade jugak grup Gula-gula... sgt seksi nak mampos.. konon2 nak tiru pakaian kpop korea la.. dah la paha besar kayu balak.. adoy...

qyqa mokhtar said...

@Maryam Kamal

yeah!!!
u got my point dear!!!
tahniah...
hehehehehe

aku mula2 tgk MAX 247 ni memang rasa sengal ya amat tahu,,,
WHAT THE???
SERIOUSLY???
nak pengsan...

Tapi bila ramai dok cakap pasal pusat2 depa ni, aku dok fikir pula pasal artis2 popuan lain yg disanjung....
yg tu tak apa pula????

so, marilah kita membising...
keh keh.

qyqa mokhtar said...

@Munie Blushious

kan...yg gula2 tu malas qyqa nak ulas..hehehe..obvious sgt....
tapi ada pula yg back up kat fb..

eh kantoi la qyqa like FB depa ni.. nak stalk tahu..
hehehe ^^

HonEyBuNNy said...

ila setuju n sokong la pendapat Maryan tu...

artis2 la ni macam xkisah ba2 aurat..pakai seksis seksa mata tengok..huuhu

cik HUSYI said...

Hmm, baru terfikir.
Haha, Nice point la :)

Maryam Kamal said...

tak pasal2 nama I jadi Maryan.

qyqa, ang kenal sapa Maryan? Maryan tu yang jadik Bella Aldama a.k.a MariMar yang cun melecunnn dalam drama Filipina, MariMar kat TV3, kul 3 skrg. cantik dowwhh! haha :D

yea. nice point qyqa.. cuma tak ramai yang berani expose benda ni mcm ang.. termasukla aku. haha :D

Maryam Kamal said...
This comment has been removed by the author.
Solihin Zubir said...

setuju dgn ulasan maryam..

pompuan asik sibuk kutuk fesyen lelaki yg pkai singlet nmpk bulu ketiak, tp x sedar diorg lg hina drp laki tu sbb x tutup aurat, free hair..

qyqa mokhtar said...

@HonEyBuNNy

itulah kenyataan yg pahit kan..
semua pakat nak seksiaassss ja...

qyqa mokhtar said...

@cik HUSYI

^^
thanx...

qyqa mokhtar said...

@Maryam Kamal

aku x layan cter marimar pasal sakit hati tv3 x siar cter korea pas habis drama thank you hari tu..hahaha..

thanx. ^^

qyqa mokhtar said...

@Solihin Zubir

haaa... sokong sangat...
dok ushar kuman kat seberang lautlah sampai x nampak gajah kat depan ni.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...