Klik le kome oih

Saturday, February 16, 2013

Bersyukurlah =D

Assalamualaikum!!! 

 Semalam 15 hb dah keluar result exam aku. 2 hari sebelum keluar result hati aku ni dah tak senang dah. Perut pon rasa tak sedap. Tidur pon rasa tak lena. Serius ini bukan cobaan. Malah untuk menambah effect ketakutan aku, siap bermimpi melihat result yang teruk di dalam mimpi. Grrrr takut.

Dan nak dijadikan cerita, pagi 15hb tu semua orang dah heboh dapat result tapi aku still tak dapat emel pom?? Kenapa menganaktirikan aku ha?? Dup dap dup dap.

Rupanya aku bubuh alamat emel salah HAHAHAHA.

Sepatutnya emel aku tak ada .my tapi aku pergi bubuh. Grrrr satu penyeksaan batin. Nasib baik ada emel official so aku boleh la access. Nak masuk student portal memang tak lah. Pukul 10 baru boleh access padahal hati aku ni dah macam tong drum jer.

Dan..

Alhamdulillah syukur sangat-sangat. Aku gembira sangat sebab capai target aku. 
Dapat Dean List, Alhamdulillah.

Syukur Alhamdulillah. Terima Kasih doa mak ayah, ajaran para lectures, kawan-kawan yang banyak share ilmu, yang sedarkan aku bila aku asyik nak tido dan tengok movie. Terima Kasih banyak-banyak *walaupon diorang tak baca, taper aku nak buat kenangan ^^

Sem depan aku harap dapat buat lagi baik. Aku nak pohon JPA tapi cam tak lepas jer. JPA nak 3.8 above eh? Taper, usaha lagi. Dapat result cam ni yang buatkan aku happy sebenarnya 1 ujian, adakah nanti aku akan bongkak dan tak nak belajar? Aku harap aku sedar diri dan bertambah rajin, InsyaAllah. Amin.

Dan yang tak dapat result seperti yang diharap, taper kita sama-sama usaha. Usaha tangga kejayaan. Man jadda wa jada. ^^ Jangan putus asa dan kita sama2 menuju puncak kejayaan.


Aku ada lagi 7 sem, wahhh banyak lagi tuh. 
Engine boleh!!

Wassalam.

8 comments:

Cik Bunga said...

Tahniah weh! keep it up!! doakan aku jgk success sem 4 ni ^_^

kheiru said...

Tahniah alang~
nti jgn lupa curahkan ilmu tu sikit2 kat usu tau.. :P

qyqa mokhtar said...

@cik Bunga,

TQ kawan..
good luck 4 u dear..
aja2 fighting!! ^^

qyqa mokhtar said...

@kheiru

TQ usu!!!
marilah kita maju demi UiTM <3

Obat lupus said...

mari belajar tentang semua

Dila kun said...

Qyqa result matrik tinggi kan?? Lupa mtk jpa pkai rsult matrik ka??

Dila kun said...

Qyqa result matrik tinggi kan?? Lupa mtk jpa pkai rsult matrik ka??

Dila kun said...

Qyqa result matrik tinggi kan?? Lupa mtk jpa pkai rsult matrik ka??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...