Klik le kome oih

Saturday, March 19, 2011

Contest Senyum Paling Ceria

Assalamualikum semua.

Dah lama juga aku tak join contest ni. Tadi ushar blog kak yana nampak contest ni. walaupun tak ditag, aku dengan bangganya nak masuk juga. hehehe. dan walaupun selalu kalah masuk contest, aku nak join juga. hohoho. DETERMINATION (?)



klik gambar untuk ke blog cik penganjur.




1. Follow blog namee ini untuk sentiasa update dengan perkembangan contest ini.

2. Buat satu entry yang bertajuk
Contest Senyum Paling Ceria.

3.Kemudian letak lah banner contest ni kat sidebar sekali .

4.Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini.


5.Muat naik gambar dan ceritakan mengapa anda gembira di dalam gambar tersebut.heheh..Ala simple simple je :) contoh: Saya gembira kerana baru lepas makan. :D

6.Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment :)



7.Akhir sekali, tag 3 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahu yeah ;)

Tadaaaa!!!Senang je kan ? Marilah join ramai-ramai!!!. :)


Hadiah menanti..



Wang tunai rm100 dan hadiah menarik dari United States menanti!!! :D

Terima kasih.

TARIKH TUTUP : 31 MAC 2011 (Thursday)


jadi aku mau pertaruhkan gambar ini:

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=

=
=
=
=

=
=
=
=
=

=
=
=

=






haaa.. ceria tak. jangan kan gigi, gusi pun nampak. hoho.

aku tak ingat kenapa aku senyum gumbira dalam pic ni. tapi aku rasa ni salah satu koleksi pic SS aku jer. hehe. tapi nak buat dramatis, anggap jer aku gembira sebab baru lepas dapat anugerah graduasi untuk bebudak form 5 SMK sultan Idris Shah II. Plus aku terpilih sebagai pelajar contoh sesi pagi. muka budak skema haruslah skema kan????


jadi aku mau tag:

12 comments:

fatimah hamdan said...

thanks tag..nak join gak...tp tak leh nak enter la maklumat yg kamu bg camner nak join tuh...huhuhuuu..

fathiahRAIHANA said...

huishhh qyqa panjang gila smntara nk nmpak gambaq diaa! hehehe .. comel laaa . messtii bule menang laa!! gudluckkk ^^

penyejuk hati said...

comelnya...sejuk je hati ni tgk qyqa snyum..koleksi pic SS?sama la kiter...kak sarah pun ade gak..anyway, good luck dear!(^_^)

qyqa said...

@ fatimah hamdan

same2..
join la..hehehe
x bole nak enter??? ada masalah kah???? aku bole cter... =)

qyqa said...

@ fathiahRAIHANA

haruslah panjang kasi suspen ckit..
ekekekeke,
malu aiii tau.. hehe thanx...

qyqa said...

@ penyejuk hati

tapi tak boleh lawan owner penyejuk hati lah..
hehehehe
perempuan wajik ada kot pic SS ni..hehehe
thanx kak!!! =)

bunga said...

good luck dear...manis senyuman..

Maryam Kamal said...

dagu ang tajam laa mak cik! protector semulajadi tuuu! :D

btw, GOOD LUCK! :D

qyqa said...

@ bunga

thanx!!!! =)

qyqa said...

@ Maryam Kamal

berkat botox ni..
hahaha..

thanx makcik!!!! =D

a kamsan said...

wow senyum smpai ke telinga yong...haha

qyqa said...

@a kamsan

excited!!!
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...