Klik le kome oih

Monday, March 21, 2011

Muka gembira

Assalamualaikum..



Lebih kurang macam ni la muka gembira aku *pitam.


Kenapa aku gembira? hehehe. Sebab aku dah lulus test JPJ untuk motor. Wa... manyak suka lorrrrr. Syukur Alhamdulillah. Terima kasih pada semua yang terlibat secara langsung dan tidak langsung. *ayat YB nak rasmi majlis.

Tak sia-sia Cik Yam mesej aku pagi-pagi and suruh jadikan dia contoh. Dia dah dapat lesen P motor and kereta awal dari aku. Jadi haruslah aku contohi dia kan. Kan mentor??? haha.

Aku ingat tak lulus dah sebab waktu brek kecemasan tu, aku buat tak kemas. Punyalah aku dah kecewa nak buat. Bila dapat borang, tengok ada pangkah. Aku tanya kat cikgu, gagalkan aku? Cikgu kata kan dia tick LULUS. ohh... rupenya boleh dapat satu pangkah untuk bahagian II and III. *rasa terharu kejap.

bahagian II aku dapat pangkah untuk pemakaian topi keledar yang tak betul. nervous unya pasal sampai aku lupa nak ketatkan tali. adohai. akak yang test sekali aku pun tegur muka aku pucat. ceh, memang tak reti nak berdarah muka ni bila gementar.

bahagian III, kat brek kecemasan itulah...

Aku syukurlah lulus. tak payah bayar duit lagi. tak melayang duit mak aku. hehehe.

Dah hilang satu debaran untuk bulan March ni. Debaran yang lagi besar hari rabu ni. agaknya waktu tu muka aku lagi pucat macam apatah. Wish me luck!!! =D

10 comments:

aNiS aNiSa said...

hehe,,,tahniah

buat yg trbaik...insyaallah boleh

moga dipermudahkan sgalanya~

entry best : Apa yang lebih baik daripada Dunia dan Isinya??

NICK IRFAN said...

wah! tahniah!!!

penyejuk hati said...

congratz qyqa...(^_^)

and good luck rabu nnt..

a kamsan said...

wah tahniah dri manap....
akhrnya tbalas jua penah lelah yong dok jth sana,jth sini..dpt tunjur ajar pakcik kebun...hoho
pasni kereta plak,hok ni lgi senang habaq hg,as long as you cool n confidnt..sure sukses punya...
p/s: 23hb ni jgn terpitam lak, btw moga result gempak mananti mike dik tiqah

bunga said...

taniah..

Maryam Kamal said...

weh, ada nama akuuu! haha :D

bukan mentor la, IDOLA! :D

er.. lorh. motor je ke? bila kereta?? erm.. xpe la.. janji ESOK, bersamaan RABU, 23 MAC 2011, merupakan tarikh yg mmg ang tggu kan? mwahahaha

tiqah, all the best! sbg mana ang blh buat utk test JPJ ni, insya ALLAH sbegitulah cemerlangnya result ang. insya ALLAH, result kita sama2 gempak! :)

all the best!!

ikhlas,
IDOLA mu :D

YanaMIB said...

tahniah tahniah..dh dua org dh sis bc buat entry amek lesen moto..sis blaja dari encek tunang je lah..free of charge..muehehe =P

KHRLHSYM said...

tahniah. bolehlah bawa moto, tapi jangan laju2. hihi

qyqa said...

terima kasih semua..
huhuhuhu..
rasa berdebaq sampai rasa payah nak balas komen nih..huhuhuhu..
tatoooottttt

fathiahRAIHANA said...

wahh tahniah tahniahhh!! ^^
ana pom dok bljaq niehhhh ngee
tak sabaq kot nk bule drive sndri pom . hehehehe .

btw , all the best utk result hari nie . ketaq oi Y____Y

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...