Klik le kome oih

Wednesday, March 23, 2011

SPM result

ASSALAMUALAIKUM semua!!!

Yeah hari ni ambil result SPM.

agak-agak mana satu muka aku hari ni?

okey, yang warna kuning dan hijau. walaupun aku tak dapat straight A'S cam budak lain tapi aku bersyukur. Result aku ok juga lah. Tapi jujur aku cakap, aku expect more. but aku terima jer dengan tangan terbuka. dah usaha banyak tu maka hasil pun banyak tu.

aku suka.. ^ _______ ^

maksu aku risau betul takut aku sedih. berapa kali dok telefon. hehehe. dah ada aura mak orang tu. elok sangat kahwin.. =p.
aku okey. balik rumah boleh nyanyi-nyanyi lagi. tak ada istilah tak lalu makan. aku makan penuh bergaya depan TV. haha.

ok ok ok. stop nagging.


pergh tapi beria kata tak dapat straight A'S. humble punya budak!!!

wait ni bukan result aku. bila masa nak belajar bahasa cina??? ni result kawan cina aku. straight A'S berabuk. jealous kan???


ni ha result aku. aku malas amek pakai kamera nak sambung USB lagi. terimalah gambar dari kamera laptop aku. blur siot.

1 A+, 2A, 3A-, 3B+, 1B, 1C

percaya tak aku happy arab aku dapat C!
Sebab waktu jawab karangan arab, aku banyak cincai. aku memang rasa tak ada keyakinan langsung. tapi aku kredit semua. BERSYUKUR kan??

Buat semua budak-budak yang ambil result tadi, tahniah ok!!!

berjaya atau gagal, kena pandai cari peluang nak bagi cerah masa depan. kan???? =)

*mak aku tetap raikan aku walaupun dapat ckit ja.. terima kasih mak n ayah... =)

25 comments:

Anonymous said...

tahniah qyqa ats result spm. pnjg lg perjalanan tu, rancang betul2. newey, good luck after this ok.

fathiahRAIHANA said...

QYQA!!! lebih kurang laaa . heheheheheheheheheheheh

a kamsan said...

congratx 2 u dik tipah...ok sgt lah tu result..yg pntg arab tu leh lepas...bkn senang wat krangn dia habaq hg....:)
so skrg ni rancang masa dpn dgn baik,,plan kasi cantik punya..
moga buat pilihan y tepat....
insyalllah..

keSENGALan teserlah.. said...

TAHNIAH beb..
hidup melayu tulen sejati pure asal.

haha
=)

penyejuk hati said...

congratz qyqa..well done!this is just the beginning..trust me..u still have long way to go..so plan lek lok k..start apply ape yg patut...wish u all the best dear..(^_^)

qyqa said...

@ Anonymous

thanx!!!! =) yup perjalanan masehhh terlalu panjang.. =)

qyqa said...

@ fathiahRAIHANA

ingat nanti cter tau.. ngeh ngeh..
nanti nak babap nih.. =)

qyqa said...

@a kamsan

mekaceh bebanyak yob..
hehehehe.. arab memang susah tapi orang pandai ada yg dapat A+, teman yg bese2 dapatlah C.. hehe =p

qyqa said...

@keSENGALan teserlah..

woha...
thanx!!!!
yeah idop melayu sejati!!! =)

qyqa said...

@penyejuk hati

thanx kak sarah..
sekarang pon da pening nak pilih apa. ikut gerak hati jer... ^_^

bunga said...

Alhamdulillah..taniah..

qyqa said...

@bunga

thanx!!! =)

nabilah_2908 said...

congratulation dear...!! :)

lepas ni nk further study dlm bidang apa..?

jom ke APA KATA HATI pulak,
KESAN KOMEN MELALUI EMAIL

Maryam Kamal said...

TAHNIAH weii!

terkejut aku tgk result memula yg stret A's tu. kalo tu result ang, mao aku sekeh hidung ang! haha

tahniah wei!

Munie Blushious said...

Qyqa !!!congrats dear... urm, macam nak sme la result kte... tp dyqa bagus lg sebab ade banyak subjek... saya amek 10 subjek jer... congrats tau !

qyqa said...

@Munie Blushious

mekaceh dear.. =)
ehhh samer jer xdak lebih2 la..hehehe
qyqa yg amek banyak sbjek ni yg patut lagi banyak..hoho

qyqa said...

@Maryam Kamal

hahaha..saja main2...
teringin nak result cam tu tapi aku ambil aura jer lah kan..
haha

thanx..
ala... ang tuh lagi la banyak A dari aku.. =)

qyqa said...

@nabilah_2908

thanx!!
=)
tengah berfikir nih.. =)

Amni said...

wallaweyhhhhhhhhhh... congratulations sayang... gempak tu result! hihi

Anonymous said...

salam..
congrats qyqa..akak slalu follow blog qyqa..
wat yg trbaek dalam idop k...

fatimah hamdan said...

WAH...BAGOSNYER RESULT KAU..
TAHNIAH DR AQ...
HEHEHEEE...=]

qyqa said...

@Amni

mekaceh akak!!!
hehehe.. x gmpak pon bese ja..huhuhu

qyqa said...

@Anonymous

salam.. mekaceh... =)
insyaAllah.. doakan qyqa yerk..

qyqa said...

@fatimah hamdan

x bagus nana pon.. ramai gila yg dapat lagi banyak dari aku nih..hehehe
mekaceh kawan

Solihin Zubir said...

tahniah2..
okla tu dpt 6A..
insyaAllah.. pasni tingkatkan lg prestasi anda ye.. heheh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...