Klik le kome oih

Thursday, March 17, 2011

Takut

Assalamualaikum semua..

Tahu tak apa yang paling hot sekarang? selain tsunami kat Jepun, perkara hot bagi budak2 yg lahir tahun 93, mestilah result SPM yang dah nak keluar nih!

sebelum ni aku agak result ni macam sembelit sebab tak tahu bila nak keluar. liat betul. tapi ni dah tahu dah kompem result keluar 23hb ni. Hari rabu depan. oohhh mak, takut kot.

macam-macam aku fikir sebenarnya. banyak benda. aku tak berani nak jamin result aku dapat macam mana. tapi aku dah siap sedia dari segi emosi dan fizikal nak hadapi kenyataan hidup nih. aku pun dah pesan kat mak aku jangan mengharap sangat. ntah hapelah aku ni kan.

aku memang kecut nih!

banyak sangat mimpi. macam-macam. sampai result orang lain pun aku nak mimpi. dasar menjaga tepi kain orang betul. haishhhhhhhh.

aku cuma berharap aku dapat result yang dapat gembirakan hati akulah.


gembira-besa2 jer-sedih

aku harap perasaan aku waktu ambil result tuh macam bola yg kuning tuh.. =)




aku juga harap aku dapat banyak huruf ni kat slip aku..


dan mesti juga aku harap ada lebih banyak gred tertinggi ni kat slip aku.


hais.. mimpi memang nak indah-indah belaka. tapi kenyataan siapa yang tahu kan??? doakanlah aku yekkkk. tatooootttttt.

16 comments:

nabilah_2908 said...

erk....dah tk lama lagi dah..

fahm perasaan kamu....bnyk2kn berdoa yupp...

moga kamu dpt result yg cemerlang..sama sepertimana yg di impikan.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SELALU KEKERINGAN IDEA ??

NICK IRFAN said...

gudluck yer! :)

YanaMIB said...

doa and buat smyg hajat byk²..skrg mmg x boleh nk pk apa dah kn..tawakkal je..hehe..all the best to you! ^_^

qyqa said...

@ nabilah_2908

memang btol2 jut around da corner nih..
huhuhuhu

AMIN!!!!

qyqa said...

@ NICK IRFAN

THANX!!!

qyqa said...

@ YanaMIB

thanx... =)
memang daa tawakal habisan ni..
hohoho

Maryam Kamal said...

oohhhhhhhhhhh.. ang buat aku bertambah takut siyhh!

ketaq wehh dok countdown 23/3 tu.. GIGIL!

arap2 muka aku pun jadi macam kaler kuning tu kan? senyum je memanjang, tanda banyak huruf A kat result tu, insya ALLAH.. ang ingt x target aku yg aku post kat belog?

mwahaha. rasa cm ngeri lak. ada probability mcm mustahil je nak achieve semua tu. bila aku baca balik post tu, aku ckp kt diri sndri, mak aihhhh.. ambitious jugak aku ni.. haha :D

qyqa, takut.......... :(

fatimah hamdan said...

ermm...
aq biler da tau 23/3 nie kuar result, aq da tak aser aper2...
sebab prasaan da becampo baou...
huhuhuuu...

hope all student of SPM'10 will success...=]
peace!

qyqa said...

@ Maryam Kamal

aku ni lagi bertambah-tambah takut weh..huhuhuhu'

yeah aku harap ramai jadi cam bola kuning tu happy senyum sampai telinga.. insyaAllah...

yeah aku ingat target ang..
eh tah2 dapat lebih dari target tuh.. minta2 masin kan..hehehe

yam.. aku pon takut..huhuhu

qyqa said...

@ fatimah hamdan

aku bila tau kua 23, LAMBATNYA!!!!!!'

huhuhuhuhuhuu..

amin...... =)

penyejuk hati said...

dont worry too much..everything will be fine!insyaAllah qyqa dpt result qempaq pnya..(^_^)

Solihin Zubir said...

berdebar2 kan.. ehehe..
gud luck ye..
insyaAllah mesti dpt result gempak punya.. =)

nyahpudina mint said...

gudluck dear ! mane tau nnti kite dapat u yg same ..hee ~~~

qyqa said...

@ penyejuk hati

Amin....
minta2 mulut kak sarah masin...
theheee...

qyqa said...

@ Solihin Zubir

memang berdebao..
hohoho
amin...

qyqa said...

@ nyahpudina mint

thanx k.nyah!!!
wah msti gmpak kalu se U dgn k.nyah..
nak rampas hong ki balek..
hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...