Klik le kome oih

Wednesday, February 16, 2011

Fakta ker weh????

Assalamualaikum semua.

Haish.. bertemu lagik!!! aku sebenarnya ni tengah susah hati. nak tahu tak? cakap nak tahu!!!!! huhuhu.. tak baik ugut orang.

Tak der.. kawan aku semalam mesej, dia cakap matrik dah keluar.

Eh??????

Kan result SPM belum keluar lagi???

Dia cakap boleh Check mesej. Taip MOE jarak MAT jarak NOM IC pastu hantar dekat 15888
Matrik masuk guna result trial.

what trial????????? pergh.... dahlah aku punya trial 'hebat gila!!!!!'

Ramai kawan-kawan aku check, tak ada sorang pun yg dapat. semua jawapan DUKACITA!!! aku tak berani nak check, nanti kalau tak dapat aku sedih pula. Tapi aku konpius gila ni, betul ker dah boleh check??? aku try ushar web matrik tapi tak nampak apa-apa pun.

pada yang seumur dengan aku, try lah check. kot ada yang dapat, baru aku percaya yang betul matrik dah keluar. kalau tak ada yang betul, bukanlah kot eh????? takkanlah tak ada sorang pun kawan-kawan aku bernasib baik kan kan kan????

hm.. tahun-tahun yang sebelum ni macam mana pula???? ish sungguh aku tak senang duduk. over gila aku ni.

cepat cepat bagi maklumat pada budak confius...



muka confius +tertekan.


update: aku rasa benda ni tak betullah. semua budak2 93 akan dapat jawapan dukacita sebab diorang guna data budak2 92. jadi kesimpulannya, matrik tak keluar lagi.. agaknyerlah kan????

hmmm.. SPM bila keluar eh????? macam2 versi aku dengar. chait!!!

15 comments:

keSENGALan teserlah.. said...

kau jangan nk bikin gempak.
dah lah aku baru mimpi aku amek result spm

qyqa said...

weh betul depa p check pakai mesej.
dapat jawapan DUKACITA..
aku haraplah menda ni x betul.

weh kalau mimpi bek jgn cter, kalau x bek cepat2 cter tau..hehe

keSENGALan teserlah.. said...

kawan2 kau tu bape result weyh?
hahaha..

aku dah cuak ni dapat mimpi bagai.
cetssss

fathiahRAIHANA said...

wahhh siyes ke nie ?

qyqa said...

@ keSENGALan teserlah..

ntah ah aku pun x tau..hahaha

aku pun da mimpi gak.. dup dap weh

@fathiahRAIHANA

xtaw la nak cakap..huhuhu
try la cek..
caj 2 kupang..=)

penyejuk hati said...

xpnah pulak result matrik kuar awal..slalu kuar pas result SPM kuar..no worries dear..pape refer to website matrik jer..(^_^)

qyqa said...

@ penyejuk hati

betul ni kak???
huhuhuhu.. rasa lega sangat kalau gituh.. harap sgt yg tu bohong semata-mata.. thanx kak!!! =)

NICK IRFAN said...

kesimpulannya awk dpt ke matrik??? x check ker?

qyqa said...

x check. takut. huhuhu..
ntah2 benda nih x btol ker kan

Munie Blushious said...

qyqa, gue rase sume dpt dukacita sbb aplikasi sbnr xkuar lg kot...
mne depa tau sal bende ni?
soh dowang kasi sumber sebanarnye kat mne depa dpt..
klu sekadar dgr dari mulut kemulut jgn caye..
org selalu nk kasi havoc jer...

qyqa said...

yeah...
den pon rasa gituh ah.. aplikasi tu btol tapi data yg depa guna tuh untuk budak2 sebelum kte.. sbb tu lah sume dak 93 dapat jwpan dukacita..
kan kan kan..

djemari recycles artikel free said...

nice post

djemari recycles artikel free said...

nice post

Azza Firza said...

dgr khabar bulan feb nie kuaq result, tapi tak tahu ah :)) sorry ye tak pat buat tag tu, susah, hik

NICK IRFAN said...

sy pun xpsti sbb setahu sy lps result kluar bru leh aplly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...