Klik le kome oih

Thursday, February 10, 2011

I LOVE MYSELF & MY BLOG CONTEST

ASSALAMUALAIKUM


Aku sangat berbesar hati kali ni nak join contest

I LOVE MYSELF & MY BLOG CONTEST BY YUYU ZALIKHA

Kalau nak tahu syarat dan peraturan contest ni, bolehlah kelik image dekat atas ni.

contest ni ada 2 kategori,

(a)I LOVE MYSELF

(b)I MY BLOG


Jadi pilihan aku, (a)..... membuatkan aku tergerak hati nak upload gambar di bawah.


KENAPA AKU SAYANG DIRI AKU???

Aku sayang diri aku sebab aku adalah aku. Kalau aku tak sayang diri aku,susah bagi orang lain nak sayang aku juga kan? walaupun aku tak cantik, tak kurus, tak pandai bergaya, tak pakai pashima, tak ada pawe -nak jugek- , dan sangat cepat menggelabah.. aku tetap sayang diri aku.

Sebab aku orang yang bersyukur walaupun selalu merungut tentang kekurangan diri. Aku jenis berani nak bersuara bila cikgu tanya soalan. aku sayang diri aku yang tak akan hentam orang tua walaupun memang orang tua tu salah. aku sayang diri aku yang jenis cepat tersentuh bila tengok orang yang susah walaupun aku tak boleh nak membantu. aku juga sayang diri aku yang memang tak pandai masak tapi cuba belajar masak. aku sayang diri aku yang tetap bangun subuh walaupun dah hampir gajah.

aku juga sayang diri aku walaupun hidung penyek sebab masih boleh bernafas. aku sayang diri aku sebab aku masih punya rambut walaupun tak secantik model iklan Pantene. aku sayang diri aku yang ada parut chicken fox dekat muka sebab sekurang-kurangnya muka aku tak cacat. aku tetap sayang diri aku yang rabun ni sebab aku masih boleh melihat.

banyak lagi aku nak tulis tapi tak ada idea. maknanya tak ada bendalah nak tulis. cheh!


Baik,tagging time:


Yang lain pun,marilah joinnn.. =)

6 comments:

keSENGALan teserlah.. said...

KAU memang SUKAAAAAAA masuk contest ehh?

qyqa said...

@ zatie,
aku x tau nak update apa..
sooo

aku SUKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...

hehehehe

fathiahRAIHANA said...

okehhh ana pom tak terel ag masak niehh . ngee . tenkiu tag ana ^^
hihi . nt ana join keyhhhh

.AshRalph McMisery. said...

awwwww , thanks for the tag ! :)

qyqa said...

@ fathiah raihana

samalah kita yek
hehehe
same2..
join keyh

qyqa said...

@.AshRalph McMisery.

same2 bro..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...