Klik le kome oih

Monday, February 14, 2011

Senyum Tak Nampak Gigi =)

Assalamualaikum semua..

Aku nak join contest Senyum Tak Nampak Gigi yang dianjurkan oleh Muazatul Adawiyyah. Nasib baiklah contest ni bukan pasal senyuman menawan ke cun ke hapa. Tapi pasal senyum tak nampak gigi. Aku pun macam akak Muas ni, senyum selalu juga bagi gigi keluar. Tapi kalau rasa nak bajet comel,aku simpan gigi yang tak beratur dengan elok tuh.. ngeh ngeh.


Nak tahu syarat-syarat,
keliklah pic di bawah......


memandangkan contest ni tak ada banner, aku sauklah pic kak Muas buh sini. jeng jeng..


Okey, jadi dengan rasa ragu-ragu, aku pertaruhkan pic di bawah ni untuk contest Senyum Tak Nampak Gigi..

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=



tadaaaa.... maaflah kualiti gambar tak berapa elok sebab amek pakai kamera handset. sob sob handset aku tak canggih cam orang lain. sebab tulah gambar nyer tak elok. pucat saja warnanya. tapi muka tembam aku tuh nampak sangat jelas pulak. "mencik dow cam ni" -kanal tak ayat ni??hihi

Jadi, ada berani nak join??? Maka, aku nak tag:

Munie Blushious

kak sarah

NICK IRFAN

Zara

Azza Firza


Nak say sorrylah kat kak Sarah n Azza Firza sebab asyik tag diorang jer. bukan apa, blog teman ni follower tak ramai, jadi ulang-ulang balik, orang yang sama.. tag ni pun nak cukup syarat.. maaf yek.. =)
hehehe..

wassalam.

10 comments:

khairul hisyam said...

choomell; kompom buleh menang punya!!

qyqa said...

@ khairul hisyam

yg chomel pic first jer..hehehe
thanx!!!!

Munie Blushious said...

qyqa, makasih tag...
nk kne jon jgk ni..
hihik...
tq ! =)

qyqa said...

@ Munie Blushious

same2..=)
join jgn x join eh
hehehe
wlcome!!!

penyejuk hati said...

comelnya cik adik ni..thx tag akak..tag je bnyak2 kali..Ske jer (^_^)

qyqa said...

@ penyejuk hati

thanx kak..hehehehe
wah len kali bole tag lagi.. =p

Maryam Kamal said...

nak join gax buley? hehe :D

qyqa said...

@ Maryam Kamal,

join la!!!!!!! =)

Maryam Kamal said...

kensel la. nanti I join, u kalah! heheh ;)

qyqa said...

@ Maryam Kamal

x dak maknanya..hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...